Fairphone 3 reinici en bucle

Des de dimecres que el meu aparell s’està reiniciant en bucle. L’he deixat esgotar la bateria i ha descansat unes quantes hores, al tornar-lo a carregar, puc posar el pin de desbloqueig i quan vull obrir una aplicació (gmail, whatsapp, calculadora… ) es reinicia l’aparell.
He provat d’anar a configuració i dir-li que esborri totes les dades (restabliment de fàbrica) tampoc em deixa. Em podeu ajudar?

És en català, espero que pogueu ajudar-me. Gràcies

1 Like

Buenas Anna, ¡bienvenida!

(escribo en español porque no sé català y asumo que lo entiendes)

En primer lugar, dejar claro que este es un foro de usuarios, no un foro de soporte oficial (aunque a veces escriben empleados de la empresa, pero sólo ocasionalmente). Si quisieras soporte oficial, entra en contactsupport o contacta a Fairphone desde aquí.

Haciendo una consulta rápida en el foro, he encontrado varias publicaciones con problemas de reinicios en bucle. En esos hilos se habla de que puede ser la batería, que el botón de encendido/apagado se quede enganchado, el tener una tarjeta SD instalada en determinadas condiciones o incluso un problema de la placa madre (el “cerebro” del teléfono, el componente principal). En uno de los casos dicen que se solucionó abriendo el teléfono y limpiándolo bien.

Te dejo los enlaces que he encontrado, en ellos puedes ver lo que otras personas usuarias intentaron y cómo han podido solucionarlo (si es que han podido). Están en inglés, si no lo entiendes, quizás algún traductor en línea te puede ayudar.

¡Suerte!

2 Likes

Gràcies pel vostres missatges!
Finalment vaig trobar una ànima caritativa a la botiga de mòbils del barri i em va ajudar. Primer de tot va treure la sessió de gmail del mòbil i a partir de les tecles de volum i engegada va poder restablir la configuració de fàbrica.
Pels usuaris que tenim poc coneixement de funcionament dels aparells trobar persones a prop de casa que et puguin ajudar és una gran alegria!

1 Like

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.