🇸🇪 Importera kontakter från iphone

Jag försöker importera kontakter från den iphone jag haft förut. De ligger som kontakter på min dator, men när jag kopplar mobilen till datorn via usb och klickar på “importera kontakter” på mobilen via usb ​säger den bara att inget sd-kort hittas. Innebär det att jag behöver köpa ett sd-kort till mobilen att importera till, eller?
Jag vill inte importera alla mina googlekontakter, för jag har många hundra såna i min g-mail, varav jag inte alls behöver de flesta.

Hei,
Prøv å formatere sd-kortet først. Settings - Storage - Erase SD card.
Du kan også overføre alle kontaktene fra iCloud- til google-kontoen din og så synkroniserer telefonen din automatisk.

Tack! Man måste alltså skaffa ett sd-kort? Jag vill inte importera alla mina googlekontakter, de är så väldigt många.

Hej, jag skickade alla kontakter från iphone/macbook air som sms till min mail och importerade de till Fairphone 2

1 Like

Aha, det låter ju som ett sätt, via Apples egen sms-tjänst menar du? Ska testa, tack!

Hej, jag har nu försökt göra detta, men fattar dels inte hur man skickar kontakterna via mejl, dels inte hur jag importerar dem från mejlen utan att alla andra mejlkontakter hänger med. Vill absolut inte ha alla mina mejlkontakter i kontaktlistan på mobilen, de finns i gmail, det räcker.

Jag gick in i Kontakter på datorn, valde de kontakter jag ville exportera, sen dela som mail. :slight_smile:

Jag är för dålig på mac, fattar inte hur man delar kontakterna via mejl om man vill dela alla samtidigt och inte en i taget. Och som jag förstår det måste man isf använda Apples egen mejlprogram, som jag inte gillar. Jag kör på gmail (men vill absolut inte importera alla de kontakterna till min mobils telefonkontaktlista.